Twin Peaks får premiere til maj

En af årets mest ventede serier er uden tvivl genoplivelsen af David Lynchs ikoniske serie Twin Peaks. Siden den blev annonceret, har den været ramt af forsinkelser og masser af problemer. Den startede med at blive annonceret som en mini-serie for mere end to år siden, men en del er sket siden, og det er endt med at serien er 18 timer lang, hvilket er længere end eksempelvis Game of Thrones og lignende.

Den oprindelige serie kørte tilbage i 1990 og 1991, hvilket altså er godt 25 år siden, og den kommende sæson foregår i nutiden, og altså 25 år efter begivenhederne i den originale serie. Du kan læse en større gennemgang af hvad vi kan forvente på DR’s hjemmeside

Samtlige afsnit er instrueret af David Lynch, og må betegnes som værende en af de mest ventede serier i år, og nu er det så kommet frem, hvornår det første afsnit (der varer to timer) får premiere på Showtime. Er man fan af Twin Peaks skal man skrive sig den 21. maj bag øret.

Det er endnu ikke kommet frem med sikkerhed, hvor serien vil kunne ses i Danmark, men det bliver med stor sandsynlighed på HBO Nordic, der har de fleste Showtime produktioner.

Be the first to comment on "Twin Peaks får premiere til maj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*