Twin Peaks kommer ikke før 2017

Lige siden det blev annonceret, at der kom en ny omgang Twin Peaks har post-produktionen været ramt af det ene problem efter det andet, og det har været svært at finde hoved og hale i det hele.

Lige pludselig trak David Lynch sig, da han ikke mente at han kunne nå til enighed med Showtime om rammer for showet, hvilket angiveligt skyldtes at han ville have langt flere penge til produktionen, end Showtime var indstillet på at betale.

Det kom der dog i sidste ende styr på, og det lod til at alt var i orden, og at serien ville få premiere i 2016, hvilket er 25 år efter den originale serie havde premiere. Det bliver dog ikke længere tilfældet, Mark Frost der er medskaber på serien, har nemlig annonceret, at den ikke kommer til at få premiere før 2017.

Mark Frost forklarede forsinkelsen med at serien skal være en game-changer i genren. Twin Peaks var en af de serier er har haft størst indflydelse, og har været med til at ændre tv-serierne til hvad de er i dag.

Derfor kan de heller ikke bare lave en ligegyldig efterfølger, men er nødt til at lave noget, der på samme måde kan ændre tv-serierne – hvilket dog virker en anelse svært i forhold til den tårnhøje kvalitet mange serier har efterhånden.

Det skal dog blive spændende at følge projektet, også selvom det altså lader til at være et år forsinket.

 

Be the first to comment on "Twin Peaks kommer ikke før 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*