Under the Dome droppet efter sæson 3

Under the Dome der er baseret på en roman af Stephen King har nu kørt i tre sæsoner. Seertallene har dog ikke steget sæson efter sæson, tværtimod og det har CBS nu taget konsekvensen af.

I øjeblikket er den tredje sæson inde i sin afslutning, og i USA mangler der kun at blive sendt to afsnit, og når det sidste afsnit er blevet sendt i næste uge, er det slut. CBS har nemlig trukket stikket og valgt at stoppe serien.

I den første sæson var der lidt over 10 millioner seere, i sæson to var det faldet, men det lå dog stadig på acceptable ca 7 millioner. I sæson 3 har gennemsnittet været på lidt under 5 millioner, og er altså halveret. Set i det lys er det heller ikke så underligt, at CBS har valgt at stoppe serien.

Under the Dome handler om den lille by Chester’s Mill, der pludselig ud af den blå luft bliver indkapslet under en stor kuppel, hvor intet kan trænge hverken ind eller ud, og den lille by bliver komplet afskåret fra omverdenen. Det viser sig også, at kuplen ikke bare er en “almindelig” kuppel, men at den har nogle kræfter, der ikke er til at spøge med.

I det sidste afsnit skulle der blive svaret på de mange (eller i hvert fald mange af) spørgsmål, der er omkring kuplen og dens oprindelse.

 

Be the first to comment on "Under the Dome droppet efter sæson 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*