Vender Jon Snow i Game of Thrones?

Lad det være sagt med det samme, dette indeholder både spoilers og rygter på hvad der bedst kan betegnes som værende et relativt tyndt grundlag.

I den femte sæson forsvandt en af de fremtrædende personer i Game of Thrones, Jon Snow, hvilket kom som en stor overraskelse for mange.

Det kan dog godt være, at han vender tilbage i sjette sæson. De rygter er i hvert fald kommet til verden. Baggrunden er Kit Harrington, der spiller rollen i den populære HBO serie.

I øjeblikket afholdes der Wimbledon, der er den mest prestigefulde tennisturnering i verden. Turneringen tiltrækker altid rigmænd og kendisser der bader i rampelyset.

En af dem man har kunne se på tilskuerpladserne var Kit Harrington. På grund af hans frisure der til forveksling ligner den har han i HBO serien, lyder spekulationerne på, at det er fordi han skal være med i sjette sæson, hvor han skal have det samme hår.

Det skal dog også siges, at det kan tænkes, at han rent faktisk godt kan lide den frisure, og at der ikke er anden grund til det end det.

Be the first to comment on "Vender Jon Snow i Game of Thrones?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*