Vender Khal Drogo tilbage i sæson 7?

Følgende må nok betegnes mildest talt som værende rygter og spekulationer, men på den anden side så er der sket mere mærkelige ting i Game of Thrones universet end det. Khal Drogo var en central karakter i første sæson af den populære HBO serie. Det betyder som bekendt ikke, at man overlever, da der er røget mange centrale karakterer i løbet af seriens første seks sæsoner.

Selvom han døde i første sæson, så dukker hans navn stadig jævnligt op i serien i forbindelse med hans enke Daenerys Starborn, The Mother of Dragons og hvad hun ellers kaldes. Det er ikke kun i serien at hans navn dukker op, Jason Momoa der spiller rollen som ham, dukker også tit op på de sociale medier med små bemærkninger, billeder og andet omkring serien, hvor han naturligvis holder med sin kone.

I et nyligt billede står han sammen med seriens skabere David Benioff og D.B. Weissm hvor han drikker Guiness blandt andet med hashtagget #Alohadrago (der både kan betyde farvel og goddag) og det har med det samme sat rygterne igang om, at han måske vender tilbage i den syvende sæson.

Det er som sagt spekulationer og må betegnes som værende i den tynde ende, men der er som sagt også sket mere mærkelige ting, så hvem ved, det kan være, at han er tilbage til april, når syvende sæson kommer.

 

Be the first to comment on "Vender Khal Drogo tilbage i sæson 7?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*