Venner er verdens bedste serie

Hvad er verdens bedste serie? Det er uden tvivl et spørgsmål, der ikke findes et svar på med to streger under. Hvis man spørger IMDB’s brugere, er det eksempelvis Steven Spielberg og Tom Hanks’ Band of Brothers, men andre nok vil have deres egne meninger.

Det anerkendte amerikanske medie The Hollywood Reporter, har lavet en stor undersøgelse, hvor de har spurgt 2800 personer om deres yndlingsserie. Det er dog ikke hvem som helst de har spurgt, det er nemlig udelukkende branchefolk bestående af skuespillere, instruktører, producenter og lignende, der har været med i undersøgelen.

De er der selvfølgelig allesammen, The Wire, The Sopranos, Band of Brothers og alle dem. Førstepladsen af listen indtages nok lidt overraskende for mange af komedieserien Friends, der kørte fra 1994 til 2004. Det er en af de mest populære serier nogensinde, og finaleafsnittet blev set af mere end 50 millioner amerikanere, så pladsen er måske fortjent nok.

Listen der består af 100 serier kan ses her, meget kort kan det dog opsummeres, af Breaking Bad indtager andenpladsen, X-Files, der som bekendt vender tilbage næste år lander på tredjepladsen, den eneste aktuelle serie helt i top i Game of Thrones, der indtager fjerdepladsen. Seinfeld runder top 5 af inden The Sopranos på sjettepladsen, og sådan fortsætter det ellers.

Der er masser af inspiration på listen, hvis du ikke lige ved hvad du skal gå i gang med næste gang, dog kan det være svær at stole på en liste der har Gilmore Girls over True Detective og som har fundet plads til True Blood men ikke Sons of Anarchy.

Be the first to comment on "Venner er verdens bedste serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*