Venner vender tilbage

En af historiens mest populære serier er uden tvivl sitcom klassikeren Friends, der kørte i 10 sæsoner fra 1994 til 2004 med millioner og atter millioner af seere verden over.

Lige siden serien stoppede af fans fra hele verdens råbt og skreget på, at den skulle vende tilbage. Det kommer nok aldrig til at ske, selvom der ikke er nogen af de medvirkende der har den helt vilde A-Liste karriere.

Nu kommer der så alligevel nyt fra de seks venner i New York, i hvert fald bliver de genforenet for en aften. I forbindelse med sitcom instruktøren James Burrows imponerende jubilæum med 1000 afsnit (hvoraf 15 var Venner), kommer der nemlig en to timers special, hvor en masse skuespillere fra nogle af de serier Burrows har instrueret medvirker, og herunder altså også Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry.

Hvad det kommer til at gå ud på mere præcis vides ikke, da kortene naturligvis holdes tæt på kroppen, men hele herligheden bliver sendt på NBC den 21. februar. Hvorvidt den rammer nogle danske kanaler er nok tvivlsomt, men der vil uden tvivl blive et stort viralt hit på den ene eller anden måde.

Be the first to comment on "Venner vender tilbage"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*