Vi elsker streaming !

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for særlig mange, at streaming er det nye, og at den traditionelle TV pakke er presset. Det kan måske alligevel komme bag på nogen, i hvor stor vækst streaming rent faktisk er. I 2016 var der således 42 % af danskerne der slet ikke brugte streaming på nogen måde. I år er det tal ifølge Wilke faldet til sølle 16%.

Til Finans.dk udtaler Julie Nygaard fra Wilke “Flow-TV dør ud med den ældre generation, og TV-stationerne skal tilpasse sit indhold til nye behov”. Det kan lyde hårdt, men ikke desto mindre så er stationerne ved at tilpasse sig. Når man siger streaming, er der mange der tænker Netflix, men dem der vækster mest lige nu er rent faktisk TV stationerne med TV2 Play, Viaplay, Dplay og lignende. De er med andre ord godt i gang med at tilpasse sig til den nye virkelighed. På fem år er TV2 Play eksempelvis gået fra 50.000 abonnenter til 350.000 og er dermed i godt hver 6 husstand.

De står overfor nogle udfordringer med at reklameindtægten generelt forsvinder, men netop TV2 Play eksperimenterer da også med en streamingtjeneste med og en uden reklamer, alt efter hvor meget man er villig til at betale.

At streaming er fremtiden er det ingen tvivl om, men de nye tal viser også, at det er nutiden, og udviklingen er uhyre spændende at følge.

 

Be the first to comment on "Vi elsker streaming !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*