Vi søgte mest på 13 Reasons Why i år

I dag har Google afsløret deres såkaldte Year in Search, hvor de afslører hvad der er søgt mest på i løbet af året. Det er dog lidt en sandhed med modifikationer, det er nemlig ikke det der rent faktisk er søgt mest på, men det der har været størst vækst på i forhold til tidligere. Ed Sheeran ligger eksempelvis nummer et over mest googlede udenlandske personer, selvom der er flere søgninger på eksempelvis Kim Kardashian eller Cristiano Ronaldo.

I kategorien kultur og underholdning finder man remaket af Stephen King klassikeren IT (Det onde) på førstepladsen, mens Netflix serien 13 Reasons Why eller Døde Piger Lyver Ikke, er den eneste serie der har fundet vej til top 10. Det er måske ikke den serie, der har fået mest omtale i år, men et er altså stadig en der bliver søgt rigtig meget på. Det virker med andre ord som om, at det var en rigtig god ide for Netflix at forlænge den endnu en sæson, der får premiere næste år.

Det er igen vigtigt at understrege at der nok er søgt mere på serier som Game of Thrones og lignende, men disse har ligget stabilt i toppen over de mest søgte inden for serier, og derfor er de ikke på Year in Search listen, som Google udsender hvert år ved denne tid.

Be the first to comment on "Vi søgte mest på 13 Reasons Why i år"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*