Viaplay på AppleTV – sådan

Viaplay har længe været tilgængeligt på AppleTV som Airplay, hvor det for nyligt også blev muligt at få underteksterne med, hvilket ellers ikke har været givet.

Nu er det dog blevet endnu lettere, hvis du er i besiddelse af både et AppleTV og et Viaplay abonnement, på samme måde som eksempelvis Netflix, kan Viaplay nemlig også ses direkte på AppleTV uden brug af en desktop, tablet eller smartphone.

Muligheden blev lanceret den 13.maj, og indtil videre fungerer det hele som det skal. Der er naturligvis en masse spørgsmål forbundet med nye muligheder, som det altid er med den slags, og derfor har Viaplay og lavet en side med svar.

Den helt korte gennemgang er:

  1. Åben Viaplay.
  2. Hvis du ikke allerede har en Viaplay-pakke kan du købe den på viaplay.dk. Du kan også købe en pakke via Viaplay-tjenesten på dit Apple TV.
  3. Gå til Indstillinger på dit Apple TV og vælg “Log ind på Viaplay”.
  4. Vælg det indhold du vil se og tryk på “Afspil”.

Første gang du logger ind på dit AppleTV, skal du indtaste en aktiveringskode, denne accepterer du ved at gå ind på Viaplay på det medfølgende link, logge ind, taste koden – og så ligger Viaplay ellers på dit AppleTV præcis som Netflix.

Så er der ellers let adgang til fodbold (hvis du har den dyre pakke), eller masser af serier som Blacklist, Battle Creek, Mad Men og meget meget mere.

 Du kan læse mere om tiltaget her:

Be the first to comment on "Viaplay på AppleTV – sådan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*