Viaplay

Viaplay er ejet af Viasat og er den største nordiske streamingtjeneste. Viaplay er især stærk på sportsfronten, hvis man vælger den store pakke, hvor man får adgang til kampe fra den danske superliga, den spanske Primera Division, den engelske Premier League, Serie A i Italien og ikke mindst Champions League.

I takt med at streaming er blevet større og større, er Viaplay også begyndt at få et større og større udvalg af både film og serier, og inden for det seneste stykke tid, er Viaplay begyndt at have en hel del eksklusive titler, der kun kan streames der.

Blandt de mest interessante titler finder man eksempelvis The Blacklist med James Spader. Første sæson kan godt nok ses på Netflix, men hvis man vil være med helt fremme med de nyeste afsnit af serien er det på Viaplay.

Der er også serier som Empire, Transparent, South Park, Scandal og ikke mindst den nye Heroes: Reborn og mange andre. Viaplay er blevet en stor spiller på det danske streaming marked, og de satser stort på platformen, så der er god grund til at tro, at det bliver endnu bedre i fremtiden.

Viaplay er samtidig en tjeneste, som flere teleselskaber tilbyder i deres abonnementer. Så skal have en ny telefon, kan du med fordel tjekke om du kan få et abonnement, der indeholder tjenesten. Se priser på mobilabonnement ved Telenor – der er blandt de selskaber der har Viaplay med