ViaPlay fastholder prisen

For et par dage siden kom det frem, at Netflic har valgt at sætte prisen op på deres basisabonnement med 10 kroner, så det for nye kunder frem over vil koste 89 kroner om måneden i stedet for de 79 kroner, som det ellers har kostet indtil nu.

Det har straks sat spekulationerne i gang om, hvorvidt andre tjenester måske kunne finde på lignende, når den største spiller på markedet nu har sat prisen en smule i vejret.

En af dem der ikke har nogen  planer om at ændre deres vilkår er Viaplay, der samtidig er den største udfordrer til Netflix. De fastholder nemlig deres pris på 79 kroner, og kan derfor med rette kalde sig billigere end Netflix.

Samtidig har de nogle funktioner, som man ikke finder hos Netflix. Eksempelvis er det muligt at downloade film og serier og se, hvis man skulle være uden for internetdækning. En god funktion til bilet, flyet eller måske bare sommerhuset.

Udvalget af især serier er dog ikke i nærheden af Netflix, men det bliver større og større hele tiden, og prisen forbliver altså den samme, det forsikrer Lotus Hedebroe, der er PR Manager hos Viaplay Danmark.

Be the first to comment on "ViaPlay fastholder prisen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*