Walking Dead bagmand vil have 2 milliarder

Frank Darabont der udover at være manden bag film som En Verden Udenfor og Den Grønne Mil, stod bag den første sæson af den ultra populære zombie serie The Walking Dead, hvor hans også intruerede det første afsnit. Herefter ragede han uklar med seriens producere, hvilket betød at han ikke længere er en del af serien, da han forlod den midt i anden sæson.

Han står stadig som skaber, men han får altså ikke det han mener, at han fortjener. Han har dog valgt at anlægge sag an mod AMC, og den indtjening de har haft på serien. Det er svært, at sige præcis hvor meget AMC har tjent på serien, men Frank Darabont mener, at han har krav på tæt på 2 milliarder kroner. Helt præcist har han krævet 280 millioner dollars, hvilket svarer til meget tæt på 2.000.000.000 danske kroner. Dette tal er angiveligt 10% af de penge, som AMC skulle have tjent på den.

Det kommer til at være en sag, hvor alle omstændigheder omkring hans afskedigelse kommer frem, og alle de faktorer der har spillet ind. En ting er i hvert fald helt sikkert, og det er, at det ikke er det sidste vi har hørt om denne sag.

 

Be the first to comment on "Walking Dead bagmand vil have 2 milliarder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*