Walking Dead finale tiltrak færre seere

I søndags var der finale i den sjette sæson af en af verdens mest populære serier The Walking Dead. Vi vil ikke skrive noget om handlingen, da dette allerede bliver heftigt debatteret rundt omkring.

Der var hele 14.2 millioner der fulgte med i AMC, da afsnittet løb over skærmene, og dermed var det uden sammenligning den mest sete serie blandt de voksne publikum på mellem 18-49 år. Den halter dog stadig en smule efter The Big Bang Theory og NCIS hvis man tæller samtlige seere.

Selvom afsnittet blev set at intet mindre end de før nævnte 14.2 millioner amerikanere, og det var to millioner mere end det ellers har fulgt med i denne sæson i gennemsnit, så er der en smule malurt i bægeret. Det er nemlig en nedgang på omkring 10% i forhold til det sidste afsnit i sæson 5, der blev set af mere end 15 millioner sidste år.

Generelt har den sjette sæson ikke klaret sig helt så godt som de forgående sæsoner, men AMC er nok endnu ikke specielt bekymret omkring seriens popularitet, med de tal den trods alt stadig præstere.

 

Be the first to comment on "Walking Dead finale tiltrak færre seere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*