Walking Dead sæson 6 del 2 til Valentines Day

AMC har netop offentliggjort seertallene for premiereafsnittet på den sjette sæson af verdens uden sammenligning mest populære zombieserie The Walking Dead, og der er god grund til brede smil hos kanalen.

I løbet af de første tre dage er der nemlig tæt på 20 millioner, der har set afsnittet. Lidt mere præcist er der 19.5 millioner, der har set det. Det er naturligvis meget flotte og imponerende tal, det er dog stadig en lille tilbagegang i forhold til premieren på femte sæson. Da sæson 5 havde premiere tilbage i 2014, var der nemlig næsten 3 millioner seere mere.

I samme ombæring brugte AMC også lejligheden til at afsløre, hvornår del to af sæson 6 får premiere, og hvad skriger mere zombie og blod end Valentines Day? Så derfor det også valgt at der er premiere på anden del den 14. februar.

Dermed ser det ud til at den kommer i “konkurrence” med David Finchers House of Cards’ fjerde sæson, der også plejer at have premiere i dagene omkring Valentines Day. I og med alle afsnit af House of Cards som bekendt kan ses på en gang på Netflix, er der dog næppe den helt store konkurrence, og desuden er kernepublikummet ikke nødvendigvis det samme.

Det korte af de lange – hvis du elsker zombier og The Walking Dead, så skriv Valentines Day bag øret. Vi glæder os allerede til at se PR materialet på det.

Be the first to comment on "Walking Dead sæson 6 del 2 til Valentines Day"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*