Watchmen serie på vej

I 2009 var der premiere på Zack Snyders Watchmen. Filmen fik en lidt lunken modtagelse, og endte bestemt ikke som en stor økonomiske succes for Warner Bros. Godt nok indspillede filmen tæt på 200 millioner dollars, men med et produktionsbudget på omkring 140 millioner, skulle de kigge langt efter den profit de nok havde regnet med.

Filmen fik dog også mange fans, der vil vilde med den 160 minutters lange og dystre R ratedede film. For de fans er der nu godt nyt, det forlyder nemlig, at der er en serieudgave på vej, noget der da også tidligere har været rygtet. Denne gang skulle den dog være god nok.

Det er Damon Lindelof der skal lave serien til HBO. Lige nu er han aktuelt med The Leftovers, der trods solide anmeldelser, ikke er den helt store publikumssucces. Han er dog stadig nok mest kendt for at være en af hovedmændene bag en af historiens største serie-succeser Lost.

Det er Deadline.com der har annonceret nyheden, men det er altså ikke noget der endnu er en realitet, men det ville ikke komme som den helt store overraskelse, da det som nævnt tidligere har været rygtet, at der var en serie på vej.

Be the first to comment on "Watchmen serie på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*