Wayward Pines stiger i popularitet

Det er aldrig helt til at vide, hvad man får, når man går ind til noget M. Night Shyamalan har haft fingrene i. Han har stået bag fremragende film, men de senere år har kvaliteten i den grad været på vej i den forkerte retning.

Noget tyder dog på, at han måske har fundet tilbage til noget af det rigtige. I hvert fald har den nye serie Wayward Pines, der har været sendt to afsnit af indtil videre fået en fornuftig start.

Anmeldelserne har været solide, og så har seertallene rent faktisk været stigende, hvilket hører en smule til sjældenhederne. Oftest er det premiereafsnittet, der trækker de fleste seere, hvorefter det falder en smule, det er dog ikke altid således, og i Wayward Pines er en af de undtagelser.

Det første afsnit havde nemlig fornuftige 3.1 millioner seere, mens andet afsnit steg til solide 4,6 millioner seere. Det vides endnu ikke hvornår serien der blandt andre har Matt Dillon, Terrence Howard og Juliette Lewis på rollelisten bliver tilgængelig her i landet, eller hvem der sikrer sig serien.

Be the first to comment on "Wayward Pines stiger i popularitet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*