Weinstein skandalen sætter sine spor

Harvey Weinstein var i den brede befolkning indtil for ganske kort tid siden en meget respekteret mand i Hollywood. Produceren bag selskaber som Miramax og naturligvis Weinstein Company, som han havde sammen med broderen Bob.

Den Oscar vindende producer har haft en finger med i spillet i film som Kill Bill 1+2, Pulp Fiction, Gangs of New York, Scary Movie filmene og mange mange mange flere. Det er dog angiveligt ikke det eneste han har haft fingrene i (undskyld). En lang række kvinder er nemlig stået frem og har anklaget ham for at have befamlet dem og det der er værre, og han er anmeldt i flere voldtægtssager, hvilket naturligvis har vakt opsigt i hele Hollywood og langt ud over bygrænsen.

Skandalerne kommer til at få en kæmpe betydning for Weinstein Company, hvilket der slet ikke er nogen tvivl om. Udover at producere en masse film, var er/var Harvey Weinstein også involveret i flere serier, og her kommer det også til at have konsekvenser.

To af serierne han var i gang med var til Amazon Prime, og her har Craig Berman, der er blandt de øverste chefer hos Amazon Entertainment udtalt, at de ser på mulighederne, og at de ikke længere kender fremtiden. Den ene serie The Romanoff, er ellers skrevet og piloten instrueret af Matthew Weiner, en af de tunge drenge inden for serier med et CV, der blandt andet tæller forfatter på The Sopranos og Mad Men. Serien hvis fremtid altså endnu er usikker har blandt andre Aaron Eckhart og et par Mad Men kendinge Christian Hendricks og John Slattery på rollelisten.

Den anden serie er endnu mere interessant, da den (den er endnu unavngivet) er skabt af den Oscar vindende instruktør David O. Russel, og har Robert De Niro og Juliane Moore i hovedrollerne.

Hvad der kommer til at ske med serierne er endnu uvist, men forhåbentligt betyder en mans fejltrin ikke at de helt forsvinder ud i intetheden.

Be the first to comment on "Weinstein skandalen sætter sine spor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*