Wes Craven laver Rædslernes Hus serie

Wes Craven er en af de mest produktive mænd i gysergenren. De sidste par år har dog været usædvanlig stille fra hans side, men nu er der igen begyndt at dukke projekter op i forbindelse med den efterhånden 75-årige legende, der står bag film som A Nightmare on Elm Street, The Hills have Eyes og mange mange andre.

Nor nyligt kom det frem, at der kommer en ny tv-serie baseret på den populære teenslasher Scream, som Craven også stod bag tilbage i midten af 90’erne. Scream bliver dog ikke den eneste serie, han vil være involveret i i den kommende tid.

Han har nemlig også lavet en aftale med Universal Cable Productions, som blandt andet ejer SyFy Channel. Han skal lave en tv-serie tilnetop denne kanal baseret på en anden af hans halvfemser produktioner, nemlig The People Under the Stairs fra 1991, som på dansk kom til at hedde Rædslernes Hus.

Serien er blot første del af en såkaldt first-look deal, han har indgået med selskabet, hvilket betyder at de får retten til at se hans projekter før alle andre, og dermed være de første til at sige ja (eller nej). Craven glæder sig over samarbejdet, som han til Variety lover bliver vildt.

Serie udgave af Rædslernes Hus bliver beskrevet som en mellemting mellem American Horror Story og Downton Abbey, og hvis de rammer rigtigt der, er der da heller ikke nogen tvivl om, at det kan blive en gigantisk succes. Det er dog ikke alt Craven rører ved, der bliver lige godt, så det er altid spændende at følge hans projekter.

Udover at producere serien skal han skrive manuskriptet, ligesom han også selv sætter sig i instruktørstolen til det første afsnit i sæsonen. Det vides endnu ikke hvornår den forventes at få premiere.

 

 

Be the first to comment on "Wes Craven laver Rædslernes Hus serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*