Westworld sæson 2 er en realitet

Westworld kører sin sejrsgang i verden lige nu, hvor den er blandt de mest populære serier på HBO. Den er også allerede røget i Top 20 over de bedste serier på IMDB foran serier som True Detective og lignende. Den kommer desuden utvivlsom til at ryge endnu højere end den nuværende 17., plads i takt med at flere og flere får set den.

Det går rigtig godt godt for serien – serien har i gennemsnit omkring 11,7 millioner seere, når det bliver vist i USA. Dette er et bedre resultat end Game of Thrones kunne præstere i den første sæson

Det kommer derfor alt i alt heller ikke som den helt store overraskelse, at HBO nu officielt har annonceret, at der kommer en sæson to af serien, der blandt andre er skrevet af Jonathan Nolan, der er bror til Christopher Nolan. På rollelisten til serien, der er baseret på filmen af samme navn fra 1973,  finder man blandt andre Anthony Hopkins og danske Sidste Babett Knudsen, hvor mange der vender tilbage i sæson to er endnu uvist.

Der er endnu ikke sat en dato for premieren af sæson 2, men et godt bud er nok lige efter sommeren 2017, præcis som det var tilfældet med den aktuelle sæson.

 

Be the first to comment on "Westworld sæson 2 er en realitet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*