Westworld sæson 2 mindre populær end den første

I sidste weekend var det blevet tid til finaleafsnittet i sæson 2 af den populære og kirtikerroste HBO serie Westworld, der er baseret på filmen af samme navn fra 1970’erne. Serien er nok en gang blevet rost til skyerne, og har haft masser af seere over de sidste små tre måneder.

Antallet af seere har dog ikke været på det samme niveau, som de var i den første sæson. Ren faktisk er antallet af seere der fulgte med i finaleafsnittet hele 30% lavere end der så finaleafsnittet af sæson 1 i 2016. De er naturligvis mange der ikke ser det live (som man jo kan i USA), men i stedet streamer det. Ikke desto mindre er det naturligvis en smule alarmerende. Dog ikke nok til at der er blevet rystet på hænderne i forhold til den sæson 3, der allerede er annonceret.

Sæson 2 har fået en smule kritik for at blive for indviklet, hvor der er for mange historier der skal kædes sammen, og det kan være medvirkende til, at en del har mistet interessen en smule undervejs. Om skaberne har taget denne kritik til sig i forhold til den kommende sæson, eller de fortsætter i samme spor, vil tiden vise.

Der er endnu ikke sat en dato på sæson 3, men det forventes at blive i 2019 og altså ikke med to år i mellem, som det var tilfældet med sæson 1 og 2.

 

Be the first to comment on "Westworld sæson 2 mindre populær end den første"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*