Westworld sæson 2 seertal faldt med 10%

I USA var der premiere på Westworld sæson 2 på HBO, efter fans havde ventet i spænding siden 2016, da sidste afsnit af sæson 1 havde premiere. Her i landet måtte vi vente til mandag med at se afsnittet. HBO havde uden tvivl også glædet sig til at se hvordan seriens fans tog i mod den.

De første tal viser at der var lidt over 2 millioner, der så premiereafsnittet på HBO kanalen, mens lidt over en million yderligere kom til i løbet af aftenen på HBO Go, der er streaming udgaven og minder om “vores” HBO Nordic.

Det er et fald på omkring 10% i forhold til hvor mange der så premiereafsnittet af sæson tilbage i efteråret 2016. Det er naturligvis måske ikke tal, der skaber de helt store smil på direktionsgangene hos HBO, men det er dog heller ikke nødvendigvis noget, der behøver skabe bekymringer.

Langt størstedelen af seerne kommer nemlig til løbende og ser afsnittet “across platforms” som det så fint hedder. I gennemsnit var der således omkring 13 millioner, der så med hver uge i den første sæson, når alle tal blev lagt sammen, og det er nok meget tænkeligt, at sæson 2 kommer til et præstere lignende tal.

Endelig er der også den mulighed, som mange af og nok kender til. Nemlig at vi lige venter et par uger, så der er lidt mere et en enkelt afsnit af kaste sig over. Uanset hvad er det i hvert fald for tidligt at tale om store fiaskoer eller succeser.

Be the first to comment on "Westworld sæson 2 seertal faldt med 10%"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*