x-Files får premiere den 24. januar

Der har i mange år været snak om et comeback til X-Files/Strengt Fortroligt, men indtil for nyligt er det altid blevet ved snakken. Der var derfor nok også mange, der blev ekstra spændte, da FOX tidligere på året annoncerede, at serien var en realitet.

Nu er der så kommet yderligere nyt. FOX har nemlig netop annonceret premieredatoen op serien, og den dato man kan skrive i kalenderen er den 24. januar – her vender Mulder og Scully nemlig tilbage på de små skærme.

De sidste mange år har David Duchovny været travlt optaget med at spille den liderlige og forvirrede forfatter Hank Moody i Californiacation, men den serien er slut nu, og det har givet tid i hans kalender, hvilket nok har været grunden til at X-Files NU langt om længe får sit comeback.

Sidst der var nye afsnit i serien var tilbage i 2002, da sidste afsnit i den 9. sæson havde premiere, men efter en lille pause på omkring 14 år, er der igen forunderlige og uforklarlige sager, der skal opklares af to af FBI’s mest elsker special agents, eller hvordan det nu forholder sig i serien.

Produktionen af serien er lige om hjørnet, den skal nemlig optages i juni, og på rollelisten finder man udover David Duchovny og Gillian Anderson og Mitch Pileggi, der vender tilbage til rollen som Skinner.

Det vides endnu ikke, hvilke tjenester der kommer til at vise X-Files, men Viaplay har vist mange FOX produktioner, og det er derfor et rigtig godt bud på nuværende tidspunk.

Be the first to comment on "x-Files får premiere den 24. januar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*