X-Files godt fra start

I går var der amerikansk premiere på den nye sæson af X-files, der består af 6 afsnit. Modtagelsen har været en smule blandet, men fansene har taget godt imod serien indtil videre.

I USA var der nemlig 13,5 millioner der så med, da det første afsnit rullede over skærmene, og det var faktisk flere end der så med, da den originale serien havde premiere tilbage i 1993. Den gang var der 12 millioner der så med, og det er nok ikke en overdrivelse at sige, at udvalget af serier var et noget andet den gang.

Da serien sluttede små ti år senere i 2002, var der 13,3 millioner der så med, så alt i alt må 13,5 millioner betegnes som værende ganske tilfredsstillende, men det helt store spørgsmål er naturligvis, og serien kan fastholde seerne i de kommende fem afsnit.

David Duchovny der som bekendt spiller en af de to hovedroller, har da også udtalt, at han sagtens kunne forestille sig, at der kommer mere, hvis det går godt. Ikke som i “gamle” dage hvor sæsonerne var på over 20 afsnit, men måske 8-10 afsnit, alt efter hvordan den nye klarer sig.

Samtidig er han heller ikke afvisende overfor, at der kunne komme endnu en spillefilm, hvor der allerede er udkommet to. X-Files, kan her i landet ses på Viaplay fra på torsdag.

 

Be the first to comment on "X-Files godt fra start"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*